Χωρίς κατηγορία

ΕΒΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ | The Apple

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεκαετία ’90.
Ο Αλέκος είναι ένας μποέμ τύπος, ιδιοκτήτης μπαρ στα Εξάρχεια. Ροκάς, ασυμβίβαστος, διλημματικός και αναποφάσιστος, ζει μια βαλτωμένη ζωή. Παγιδευμένος στη μακροχρόνια σχέση του με την Έρση και στη δουλειά του τη νύχτα, νιώθει διαρκώς να «πνίγεται». Στα 37 του χρόνια, κορεσμένος από τα πάντα, γνωρίζει και ερωτεύεται την Έλλη. Είναι η νεαρή κοπέλα που κατοικεί στο διπλανό διαμέρισμα και κόρη ενός αποτυχημένου τζογαδόρου. Βαθιά απογοητευμένη από τον πατέρα της, ζει μόνη και προσπαθεί να κάνει καριέρα ως αρθρογράφος. Ο Αλέκος αρχίζει να αναθεωρεί τη ζωή του. Μέσα από μια ανάγκη προσωπικού εξαγνισμού, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον εαυτό του, ανοίγοντας το ντουλάπι με τους «σκελετούς» της ζωής του.

Τα ευαίσθητα παιδικά του χρόνια, η απόρριψη που αισθανόταν από τη μητέρα του, η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, η επαναστατημένη εφηβεία του και ένας φόνος που δεν γνώριζε είναι μόνο η αρχή από ένα κουβάρι που αναγκάζεται να ξετυλίξει στην προσπάθειά του να αποδεχτεί το παρελθόν του και να ξορκίσει τους προσωπικούς του δαίμονες.

Στη σπαρακτική του πορεία προς την κάθαρση, όλα τα δεδομένα που είχε στη ζωή του ανατρέπονται. Έζησε μια ενοχική, αυτοκαταστροφική ζωή, μέχρι να καταλάβει πως ήταν ο μόνος αθώος. Και ο πιο αγαπημένος…

«The Apple». Ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα για τους αιώνιους έφηβους.

Χρονολογία: Ιούλιος 2024

One thought on “ΕΒΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ | The Apple

  1. Ο/Η Μαρία Βορβή λέει:

    Καλοτάξιδο!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *